Jaarvergadering/huurderscafé van de Huurdersraad Nijestee

27 juni 2022

Datum: woensdag 15 juni 2022

Locatie: ‘t Vinkhuys

Op woensdag 15 juni 2022 organiseerde de Huurdersraad Nijestee een huurderscafé tevens jaarvergadering voor alle huurders van Nijestee.

Er waren 42 huurders die zich hadden aangemeld om lekker te eten van het buffet in ’t Vinkhuys en om met leden van de Huurdersraad te praten over wat hen bezighoudt. Men kon cijfers geven over bijvoorbeeld het wooncomfort van hun woning, de woonomgeving, de dienstverlening van Nijestee en over hoe de Huurdersraad het volgens hen deed. We hebben alle cijfers geteld en dit is het gemiddelde van alle cijfers die men gaf:

Wooncomfort: 6,8

Onderhoudsstaat: 7,5

Woonomgeving: 7,2

Nijestee: 6,8

Huurdersraad : 6,8

Wij als Huurdersraad legden met behulp van een presentatie uit wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan voor huurders en wat we dit jaar doen. Dit was nuttig want sommige aanwezigen kenden onze Huurdersraad nog niet. Een veel gehoorde opmerking was daarom: meer naamsbekendheid voor de Huurdersraad van Nijestee!

Tijdens het eten hebben we veel gesprekken gevoerd. We hebben daardoor veel informatie van de aanwezige huurders gekregen. Vaker genoemd werd: verzoek tot isolatie van de woning, vanwege duurzaamheid of geluid. Ook de schoonmaak van bijvoorbeeld portieken kan beter. Wij zullen deze punten doorgeven aan Nijestee.

Tot slot: wij blijven bij Nijestee de belangen van huurders zo goed mogelijk behartigen.  Alle aanwezigen hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer!

Deel via
\

Reageer