Directeur-bestuurder/CFO Nijestee

22 mei 2024

Nijestee verhuurt zo’n 14.000 woningen in Groningen en is daarmee de grootste corporatie in ‘Stad’. Ongeveer 22.000 mensen huren een woning van Nijestee. Nijestee biedt in vrijwel elke wijk woningen aan. Bij Nijestee werken ruim 200 medewerkers.

We zoeken een medebestuurder voor Nijestee in de positie van CFO, we zijn een echte Groningse corporatie en al meer dan 100 jaar een maatschappelijk gedreven corporatie die van betekenis wil zijn voor huurders en woningzoekenden en de stad.

Profiel bedrijfsvoering-financiën
‘We bieden voldoende goede betaalbare woningen, zodat mensen een woning kunnen kiezen die hen past. We werken samen met andere partijen aan prettige buurten en huisvesten vooral mensen met een lager inkomen of mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig te wonen. Een ongedeelde stad met gemengde wijken is ons ideaal.’

Nijestee
Nijestee verhuurt zo’n 14.000 woningen in Groningen en is daarmee de grootste corporatie in ‘Stad’. Ongeveer 22.000 mensen huren een woning van Nijestee. Nijestee biedt in vrijwel elke wijk woningen aan. Bij Nijestee werken ruim 200 medewerkers. Nijestee zet de stap van een éénhoofdig naar een tweehoofdig bestuursmodel om een minder hiërarchische organisatie te creëren. We zoeken een medebestuurder voor Nijestee, we zijn een echte Groningse corporatie en al meer dan 100 jaar een maatschappelijk gedreven corporatie die van betekenis wil zijn voor huurders en woningzoekenden en de stad.

Profiel directeur-bestuurder
Je hebt een volkshuisvestelijk hart!
Je bent collegiaal en past in een tweehoofdig bestuur: je wilt samen de klus klaren en kunt ook ‘liefdevol botsen’. Je hebt oog voor de balans tussen maatschappelijk en financieel rendement. Daarbij weeg je de kansen en risico’s tijdig af en draag je zorg voor de financiële continuïteit van de organisatie.
Je bent een gedreven, enthousiaste directeur/bestuurder met organisatiegevoel en ervaring in een maatschappelijke context. Je hebt goed inzicht in complexe maatschappelijke vraagstukken vanuit een strategisch perspectief en je denkt en handelt vanuit de huurders, hun vraagstukken en wensen.
Je profileert Nijestee en haar visie in de stad, de provincie en op landelijk niveau op een manier die meerwaarde heeft voor de huurders en de stad.
Je weet op een bevlogen manier de visie van Nijestee uit te dragen en laat zien dat je trots op de organisatie bent.

Klik hier om het profiel te bekijken & downloaden:

Functieprofiel-Nijestee-directeur-bestuurder-CFO mei 2024

Deel via
\

Reageer