Vacature: Jongerenlid Huurdersraad Nijestee

17 november 2022

Wil jij samen met mij de jongeren vertegenwoordigen in de Huurdersraad?

Ik ben Patrick en sinds dit jaar lid van de Huurdersraad van Nijestee. Ik ben lid geworden omdat ik het belangrijk vind dat de stem van jongeren wordt gehoord en dat er kwalitatieve en betaalbare woningen zijn voor jongeren. Het leukste aan de raad vind ik dat je Nijestee mag adviseren over het beleid dat gevoerd wordt, ik leer daar veel van. Wij zitten ook bij de gemeente aan tafel om oplossingen te bedenken voor de woningnood. Verder is de Huurdersraad een leuke en gezellige club actieve huurders! Groet Patrick |  P.S. Leuke bijkomstigheid: Je krijgt een vergoeding voor je inzet!

Wil jij als jongere huurder meepraten over het beleid van Nijestee? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou! Waarom hebben wij een vacature?

De Huurdersraad bestaat uit 11 leden en is een afspiegeling van de huurders van Nijestee; mensen met verschillende leeftijden, interesses en uit verschillende Groninger woonwijken. We zoeken naast Patrick nog een jongere of student (18-28 jaar) die de jongere huurders van Nijestee kan vertegenwoordigen.

Wat zou dit jou kunnen opleveren?

Je komt terecht in een groep met actieve huurders die samenwerken om goede adviezen aan Nijestee te geven. Je bent daarin een serieuze gesprekspartner voor Nijestee en hebt invloed op het beleid. Je krijgt voldoening dat je je inzet voor het belang van de huurders. De functie is een goede toevoeging aan je cv. Verder ontvang je de maximale onbelaste vrijwilligersvergoeding in ruil voor jouw tijd en inzet (max. 10 maanden per jaar / schoolvakanties vrij).

 Wat vragen we van jou?

Je bent:

Je hebt:

er geen bezwaar tegen dat je zichtbaar bent op onze media (foto, naam etc.)

Wat doet de Huurdersraad van Nijestee?

De Huurdersraad is de formele overlegpartner voor Nijestee volgens de Overlegwet.

Interesse?

Je kunt je sollicitatiebrief en cv per mail sturen naar de Huurdersraad, t.a.v. Marijke Mosselaar, coördinator Huurdersraad Nijestee. Mailadres: m.mosselaar@nijestee.nl

Als je solliciteert, nodigen we je uit voor een kennismaking met een aantal leden van de Huurdersraad en kijken we of het klikt.

Deel via
\

Reageer