Vacature – Jongerenlid Huurdersraad Nijestee

22 november 2021

Volg jij mij op? De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier de stem van de jonge huurder laten horen bij Nijestee. Ik heb mijn studie afgerond en ben verhuisd, daarom verlaat ik helaas de Huurdersraad. Het leukste aan de raad vond ik dat je Nijestee mag adviseren over het beleid dat gevoerd wordt, daarnaast krijg je inkijk in de nieuwgebouwde complexen. Ook word je betrokken bij allerlei actualiteiten die spelen op gemeentelijk niveau. Maar bovenal is het een hele leuke en gezellige club actieve  huurders! Groet Silke

P.S. Leuke bijkomstigheid: Je inzet wordt beloond met een vergoeding!

Wil jij als jongere huurder meepraten over het beleid van Nijestee? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou!

Waarom hebben wij een vacature?

De Huurdersraad bestaat uit 11 leden en is een afspiegeling van de huurders van Nijestee; mensen met verschillende leeftijden, interesses en uit verschillende Groninger woonwijken. Vanwege het vertrek van Silke zoeken we een student of jongere (18-28 jaar) die de jongere huurders van Nijestee kan vertegenwoordigen. Je moet wel (mede)huurder van Nijestee zijn.

 Wat zou dit jou kunnen opleveren?

Je komt terecht in een groep met actieve huurders die samenwerken om goede adviezen aan Nijestee te geven. Je bent daarin een serieuze gesprekspartner voor Nijestee en hebt invloed op het beleid. Je krijgt voldoening dat je je inzet voor het belang van de huurders. De functie is een goede toevoeging aan je CV. Verder ontvang je de maximale onbelaste vrijwilligersvergoeding in ruil voor jouw tijd en inzet (max 10 maanden per jaar).

 Wat vragen we van jou?

Je bent:

Je hebt:

Wat doet de Huurdersraad?

De Huurdersraad is de formele overlegpartner voor Nijestee volgens de Overlegwet.

Interesse?

Je kunt je sollicitatiebrief en CV per mail sturen naar de Huurdersraad, t.a.v. Marijke Mosselaar, coördinator Huurdersraad Nijestee. Mailadres: m.mosselaar@nijestee.nl Als je solliciteert, nodigen we je uit voor een kennismaking met een aantal leden van de Huurdersraad en kijken we of het klikt.

Deel via
\

Reageer