Vacature: lid Huurdersraad Nijestee

17 november 2022

Kom jij bij de Huurdersraad van Nijestee? Mijn naam is Ellie en ik woon al sinds mijn negentiende in de stad Groningen. Ik heb in verschillende wijken gewoond, nu in de Oosterparkwijk. Ik vind het erg belangrijk om in een veilige, schone en (kind)vriendelijke buurt te wonen, in een huis dat betaalbaar is en blijft. Sinds 2020 ben ik lid van de Huurdersraad. Ik wilde graag lid zijn omdat ik het erg belangrijk vind om de stem van de huurder te laten horen.

P.S. Leuke bijkomstigheid: Je inzet wordt beloond met een vergoeding!

Wil jij als huurder meepraten over het beleid van Nijestee? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou!

Waarom hebben wij een vacature?

De Huurdersraad bestaat uit 11 leden en is een afspiegeling van de huurders van Nijestee; mensen met verschillende leeftijden, interesses en uit verschillende Groninger woonwijken. Vanwege het vertrek van twee leden zoeken we nieuwe mensen die de belangen van huurders in het algemeen willen behartigen.

 Wat zou dit jou kunnen opleveren?

Je komt terecht in een groep met actieve huurders die samenwerken om goede adviezen aan Nijestee te geven. Je bent daarin een serieuze gesprekspartner voor Nijestee en hebt invloed op het beleid. Je krijgt voldoening dat je je inzet voor het belang van de huurders. De functie is een goede toevoeging aan je cv. Verder ontvang je de maximale onbelaste vrijwilligersvergoeding in ruil voor jouw tijd en inzet (max. 10 maanden per jaar).

 Wat vragen we van jou?

Je bent:

Je hebt:

Wat doet de Huurdersraad van Nijestee?

De Huurdersraad is de formele overlegpartner voor Nijestee volgens de Overlegwet.

Interesse?

Je kunt je sollicitatiebrief en cv per mail sturen naar de Huurdersraad, t.a.v. Marijke Mosselaar, coördinator Huurdersraad Nijestee. Mailadres: m.mosselaar@nijestee.nl

Als je solliciteert, nodigen we je uit voor een kennismaking met een aantal leden van de Huurdersraad en kijken we of het klikt.

Deel via
\

Reageer